Werken bij Rozenburg - Giezeman
  Vier generaties wassen

Rozenburg-Giezeman is al vier generaties een welvarend familiebedrijf. De voorspoedige ontwikkeling tot professionele dienstverlener is voor een belangrijk deel te danken aan de inzet en de betrokkenheid van onze medewerkers. Zij zetten zich dagelijks in om de was van onze relaties schoon, compleet, fris en op tijd op de juiste locatie af te leveren. Al meer dan zeventig jaar zijn zij de essentiële spil in onze dienstverlening.

  Ons personeelsbeleid


Hoewel er nog een aantal medewerkers met mijn grootvader hebben gewerkt, is er in de loop der tijd veel veranderd ook op het gebied van personeelsbeleid. Ons zakelijke succes maakt het verder professionaliseren van ons personeelsbeleid natuurlijk onontbeerlijk.
Belangrijke aandachtspunten bij de beoordeling van medewerkers zijn inzet, kwaliteitsbewustzijn, betrokkenheid en ontplooiing van de medewerker. De bijbehorende vergoeding dient rechtvaardig te zijn ten opzichte van de inspanning en conform CAO. De wasserij moet minimaal voldoen aan alle wettelijke vereisten en een veilige en gezonde werkomgeving bieden aan al onze medewerkers.
Wij vinden collegialiteit, samenwerking, begeleiding en omgang met onze medewerkers heel belangrijk. Zij hebben als geen ander inzicht in onze logistiek en reinigingsprocessen. Hun kennis, inzicht en inbreng heeft geresulteerd in een prettige werkomgeving, harmonieuze werksfeer en een hoge productiviteit.  Een grote familie

Ons team bestaat uit ongeveer vijftig medewerkers en is samengesteld uit verschillende leeftijdsgroepen en nationaliteiten. Ondanks deze verschillen is er toch sprake van een hechte band. Als je dag in, dag uit samen in een onderneming werkt is het prettig om af en toe elkaar eens buiten het werk te treffen en ook persoonlijk te leren kennen. De goede onderlinge sfeer en loyaliteit komt dan ook niet alleen tot uitdrukking in goede, maar ook in slechte tijden. Om deze familieband te stimuleren organiseren we door het jaar heen diverse activiteiten zoals bijvoorbeeld de kerstbingo en de kartcompetitie.